• https://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Valde/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
Colectia de Fotolii Nu
Colectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii NuColectia de Fotolii Nu

Colectia de Fotolii Nu

Lounge

Colectia de fotolii Nu este o abordare inovatoare pentru organizarea spatiala, in special a acelor spatii care necesita solutii compacte. 

Propunerea colectiei Nu este destinata locurilor oficiale si de relaxare, de aceea poate fi amplasata in holurile hotelurilor, zone de foaier, receptie si chiar ca obiect de prim plan in locuinta dumneavoastra.

Colectia include trei variante de scaun, cu o forma compacta ce raspunde bine zone cu spatiu limitat. Varianta cu spatar jos, cea cu capotina fixa si Nu Spin - cu sistem de auto-return.

Datorita capotinei, designul fotoliului Nu doreste sa ofere utilizatorului posibilitatea de a avea o conversatie linistita sau un timp singur, deoarece capotina poate avea si rol acustic.

Colectia de fotolii Nu a fost proiectata de Paul Brooks, designer de produs.

 

COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4 saptamani.

Garantie produs: 3 ani.
Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
catalog