• https://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Valde/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
Canapele Vancouver Lite
Canapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver LiteCanapele Vancouver Lite

Canapele Vancouver Lite

Lounge

Gama de scaune Vancouver Lite atrage atentia datorita simplitatii si formei subtile a bazei. Colectia se bazeaza pe forme geometrice cu linii drepte combinate profilul subtil al cadrului de sustinere, ce confera un efect vizual extrem de light al obiectului de mobilier.
Vancouver Lite este o colectie de fotolii si canapele de doua locuri inedite ce a fost realizata pentru a utila spatii precum: cafenele, restaurant, zone de asteptare, receptie sau lobby-urile de hotel.
Colectia de canapele poate fi completata cu panouri astfel incat se pot crea box-uri si incinte izolate fonic de restul activitatilor din spatiul amenajat.


COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in Bucuresti.
Livrare in alte localitati cu doar 50 de lei pe comanda (tariful este fix, indiferent ca este comandat un produs sau mai multe).
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 3 ani.
Montaj Gratuit in Bucuresti.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
catalog