• http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
  • http://www.mobila-office.ro/Fidelizare/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Canapele-Modulare-Wyspa/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Arctic-Summer/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Tera/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Gama-de-Canapele-Modulare-Hexa/
Receptie Valde
Receptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie ValdeReceptie Valde

Receptie Valde

Receptii

Receptia Valde este un model complex format din forme drepte, concave si convexe ce sta la dispozitia dumneavostra in orice combinatie creeand stil si integritate pentru zona de intrare a unui spatiu.
Fata lucioasa si soclul receptiei Valde sunt iluminate de o lumina de tip LED, iar fronturile colorate completeaza corpul receptiei.
Receptia Valde iese in evidenta prin designul sau creativ si eleganta convigatoare subliniata prin precizia detaliilor.
Iluminatul cu LED-uri situate sub blatul superior si deadupra soclului face din receptia Valde o prezenta perfecta camerelor intunecate. Lumina se armonizeaza perfect cu alb in timp ce in cazul unui front colorat accentueaza culoare.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Receptia Valde este realizata din MFC panou melaminat grosime 28mm. Blatul de lucru este din MFC panou melaminat grosime 28mm, iar blatul superior este din sticla alba Lacobel grosime 4mm.
Frontul receptiei Valde este realizat din HPL colorat decorat cu benzi de aluminiu grosime 9mm. Fiecare blat de lucru este dotat cu trecere de cablu ø80mm.

 

COST TRANSPORT:

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE:

-produsul se va livra in 3 saptamani

Garantie produs: 3 ani.

Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
lista
pret
Descarca
catalog