• http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
  • http://www.mobila-office.ro/Fidelizare/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Canapele-Modulare-Wyspa/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Arctic-Summer/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Tera/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Gama-de-Canapele-Modulare-Hexa/
Mobilier Outdoor Frame
Mobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor FrameMobilier Outdoor Frame

Mobilier Outdoor Frame

Mobilier Outdoor

Colectia de mobilier Outdoor Frame

Colecția FRAME vine de la generarea unor forme senine și fără timp, utilizând cadrul ca geometrie elementară. Posibilitățile nesfârșite oferite de material folosind tehnologii avansate au fost motivația de a explora limitele. Secțiunea FRAME este luminată, făcând bucăți de lumină vizuală în timp ce este încă definitivă și rezistentă. FRAME satisface o gamă largă de nevoi în orice spațiu exterior datorită varietății sale de piese. Colecția constă din scaune înalte și joase, bănci, fotolii, canapele modulare, mese de diferite dimensiuni, scaune și chaiselongue. Luminozitatea pieselor, precum și natura pe care se pot suprapune unele, cum ar fi scaunele și fotoliile, fac mai ușoară și mai confortabilă ajustarea distribuției lor. De asemenea, chaiselongue-ul, cu spătar înclinat, are roți înglobate în cadrul care ușurează mișcarea.

Modelul, conceput inițial pentru a se integra cu natura, nu a intarziat mult timp pentru a intra în lumea modei pentru a obține efectul opus în mediul urban. Astăzi, fiind mai trendy decât oricând, este disponibil să vă imbracați casa în patru tonuri diferite.

 

COST TRANSPORT:

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE:

-produsul se va livra in 4 saptamani.

Garantie produs: 3 ani.

Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta