• https://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Valde/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
Birouri Operationale Yan T
Birouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan TBirouri Operationale Yan T

Birouri Operationale Yan T

Birouri operationale

Gama de birouri operationale Yan T este un sistem functional de birouri multi-statie ce permite aranjarea acestora in moduri versatile.

Yan T este un sistem de birouri cu inaltime fixa de 740mm sau inaltime reglabila manuala: 640÷840mm.
Colectia de birouri operationale Yan T ofera un spatiu deschis si va permite sa realizati compozitii de culoare si texturi interesante de la blatul de lucru: MFC, la material textil la panourile despartitoare si metal, la structura biroului.  
Gama Yan T ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite in functie de spatiul detinut. 
Fiecare birou al gamei Yan T poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere "self closing", sau cu usa cu tambur. 
Blatul de lucru este dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.
Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.

Blatul de lucru este culisant pentru a facilita accesul la cablurile aferente obiectelor IT.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Gama de birouri operationale Yan T este realizata din picioare metalice vopsite in camp electrostatic, avand sectiunea profilului de 60x60cm, cu talpa metalica din aluminiu polisat.
Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.

Gama de birouri operationale Yan T poate fi dotata cu panouri despartitoare de diferite marimi, rectangulare sau curbe. Panourile despartitoare pot fi intregral din MFC, sau pot avea o pernuta lipita din material textil, sau integral din meterial textil, acestea avand si rol acustic, clasa "C", material rezistent la foc. Panoul acustic poate avea doua inaltimi diferite: 357mm sau 507mm.

 

COST TRANSPORT

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE

-produsul se va livra in 3 saptamani.

Garantie produs: 3 ani.

Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
catalog