• http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
  • http://www.mobila-office.ro/Fidelizare/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Canapele-Modulare-Wyspa/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Arctic-Summer/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Tera/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Gama-de-Canapele-Modulare-Hexa/
Birouri Operationale Reglabile Drive
Birouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile DriveBirouri Operationale Reglabile Drive

Birouri Operationale Reglabile Drive

Birouri operationale

Gama de birouri operationale Drive este un sistem functional de birouri ce permite aranjarea acestora in moduri versatile. 
Gama Ergonomic Drive ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite intr-o varietate mare.
Fiecare birou al gamei Drive poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere "self closing", sau cu usa cu tambur. In scopul de a oferi comfort la locul de munca, dulapurile manageriale si casetierele pot fi montate pe partea stanga sau dreapta a biroului.
Gama de birouri operationale Drive permite reglarea electrica a biroului pe inaltimea utilizatorului oferind confort maxim la locul de munca si postura corporala corecta.
Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Gama de birouri operationale Drive  este realizata dintr-o structura metalica vopsita in camp electrostatic. Structura gamei Drive este reglabila electric pe inaltime 650÷1300mm. Piciorul structurii metalice are dimensiunile de: 750/65mm, cu reglare electrica pe inaltime.
Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm. Blatul de lucru este culisant pentru a facilita accesul la cablurile aferente obiectelor IT. 

Gama de birouri operationale Drive poate fi dotata cu panouri despartitoare de diferite marimi, rectangulare. Panourile despartitoare sunt integral din meterial textil, acestea avand si rol acustic, clasa "C", material rezistent la foc.

 

COST TRANSPORT

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE

-produsul se va livra in 3 saptamani.

Garantie produs: 3 ani.

Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
lista
pret
Descarca
catalog