• http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
  • http://www.mobila-office.ro/Fidelizare/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Canapele-Modulare-Wyspa/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Arctic-Summer/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Tera/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Gama-de-Canapele-Modulare-Hexa/
Birouri Directoriale Mito
Birouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale MitoBirouri Directoriale Mito

Birouri Directoriale Mito

Birouri directoriale

Gama de birouri directoriale Mito este proiectata de arhitectul italian Simone Bernocchi. Mito este un nou brand de mobilier executiv ce combina elemente puse in evidenta de lumina si umbra si anume albul lacuit in sincron cu placa cu structura 3D de platin.
Elementele de mobilier sunt reproduse cu mare acuratete si precizie, iar textura blatului de lucru ofera o senzatie placuta la atingere.
Gama de birouri directoriale Mito  este genul de mobilier ce adauga eleganta si individualism de invidiat spatiului de lucru managerial. Elementele de mobilier minimaliste dau posibilitatea multiplelor aranjamente legate de functionalitate si utilizare avantajoasa pentru fiecare tip de spatiu.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Gama de birouri directoriale Mito este realizata din MFC cu grosime de 38mm. Peretii laterali ai biroului sunt din HPL cu grosime de 38mm. 
Gama de birouri directoriale Mito contine birouri directoriale, casetiere, mese de conferinta, masute de cafea si dulapuri depozitare.

 

COST TRANSPORT

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE

-produsul se va livra in 3 saptamani

Garantie produs: 3 ani.

Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
lista
pret
Descarca
catalog