• http://www.mobila-office.ro/Birouri-operationale/Birouri-operationale-Ogi-Q/
  • http://www.mobila-office.ro/Fidelizare/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Canapele-Modulare-Wyspa/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Arctic-Summer/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Zig-Zag/
  • http://www.mobila-office.ro/Receptii/Receptie-Tera/
  • http://www.mobila-office.ro/lounge/Gama-de-Canapele-Modulare-Hexa/
Birouri Directoriale Impuls
Birouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale ImpulsBirouri Directoriale Impuls

Birouri Directoriale Impuls

Birouri directoriale

Gama de birouri directoriale Impuls este proiectata de arhitecta Malgorzata Graczyk, aceasta declarand dupa crearea gamei Impuls "Fiecare birou are propria atmosfera unica. Sper ca "Impuls" va deveni o sursa de inspiratie si va crea un caracter individual in spatiul biroului dumneavoastra".
Gama de birouri directoriale Impuls este caracterizata de formele simple si clare in care se evita materiale masive si in care se neaga manerele. Principiul de baza al gamei Impuls este: cu cat mai simplu cu atat mai frumos.

Sticla subliniaza decorul sofisticat al interiorului unui spatiu managerial. Impreuna cu sticla in culorile negru si alb, sunt folosite elemente metalice negre, albe si cromate.
Stilul gamei Impuls este in primul rand un contrast intre alb si negru, stejarul si castanul culorile suprafetei de lucru sunt echilibrate de culorile contrastante ale structurii de birou.
Dulapurile Impuls nu doar ca organizeaza numai spatiul de birou, cu siguranta actioneaza si in calitate de elemente de decor considerabil importante.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Gama de birouri directoriale Impuls are structura realizata din profil metalic vopsit in alb sau negru. Blatul de lucru este din sticla temperata cu grosime de 10mm, sau din MFC cu grosime de 12mm.
Gama Impuls contine birouri directoriale, casetiere, mese de conferinta si dulapuri depozitare


COST TRANSPORT

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE

-produsul se va livra in 3 saptamani

Garantie produs: 3 ani.

Montaj Gratuit.

Inapoi
la
produse
Cerere
oferta
Descarca
lista
pret
Descarca
catalog